Változások, újdonságok a PC-Pénztár program 5.4e verziójában.

Nyomtató-definíció választásának lehetősége a program elhagyása nélkül. A program bármely pontján Shift-F1-re megjelenik a választó ablak. Ehhez azonban szükséges, hogy telepítve legyen a CFGLIST.DAT állomány és a .CFG konfigurációs file-ok.
Nyomtatóport választásának lehetősége a program elhagyása nélkül. A program bármely pontján Shift-F2-re megjelenik a választó ablak. A választható nyomtatóportok: LPT1, LPT2, LPT3, COM1, COM2, NUL, PRN.
Biztonságosabb üzemeltetés. Az új verziójú program minden adatbázis-művelet után azonnali lemezre írást (commit-ot) kér az operációs rendszertől. Az, hogy a tényleges lemezművelet valóban megtörténik-e, már csak az operációs rendszertől illetve hálózati szoftvertől függ. Amennyiben a rendszeres commit túlságosan lassítaná a program működését, úgy azt ki lehet kapcsolni. Ehhez a Kódszótár karbantartás menüpontban a HP egyedi paraméterekhez fel kell venni egy FCOMMIT nevűt, értékét pedig N-re kell beállítani.
A korábbi verzióban hibásan működött a Számfejtés modulban egy speciális szerviz művelet: az utalásos tételek állapotkód-revíziója. Üresen hagyta az érvényesítés dátumát. Az új verzióban a hiba javítva lett. Egyébként ezt a speciális szerviz műveletet csak indokolt esetben futtassuk, ha rendkívüli esemény miatt a forgalmi tételek érvényesítésekor nem vált érvényesített állapotúvá a számfejtés.