Változások, újdonságok a PC-Pénztár program 6.3 verziójában.

A számfejtés paramétereit, az új adótáblát és az utalási díjtáblázatokat a frissítő program automatikusan beállítja a 2002-es értékekre.
Az éves jövedelemadatok nyilvántartása kibővült az előnévvel (Dr., ifj., stb.), és ezt a program a jövedelem-igazolásra is rányomtatja.
Az egyéb jogcímen kapott jövedelmeket el tudja különíteni a program a jövedelem-igazoláson a jogcím törzs helyes beállítása után.
Praktikusabb jövedelem-igazolás készíthető: A szabványos, 110 x 220 mm-es borítékba 3-rét hajtogatva az igazolást, a boríték jobb oldalán található ablakban látható a címzés. Így megtakarítható a címkenyomtatás.
Ügyszámra is lehet szűrni az időszakos forgalmi listában.
Hibajavítás a Házipénztár-bank modulban: A korábbi programverzióban forgalmi tétel érvényesítésekor a kapcsolódó számfejtési tételt akkor is érvényesítettre állította a program, ha az előzőleg a számfejtő modulban stornózva lett. Az új programverzióban javítottuk a hibát.
Részletes leírás a telepítőkészlet psz63.rtf állományában, telepítési útmutató pedig a friss63.rtf-ben olvasható. Nyilatkozat-űrlap a nyil2002.rtf-ben található.