A Házipénztár-bank modul lefedi a pénztár napi tevékenységét, beleértve a kiadási, bevételi pénztárbizonylatok kiállítását, előlegek kezelését és nyilvántartását, pénztárnapló kezelését, pénztárjelentés készítését. A bizonylatok egyedi sorszámozása megfelel a számviteli törvény előírásának. A hagyományos pénztári tevékenységeken túl a modul képes átutalási megbízások, utalványok és lemezes utalások készítésére, a banki tranzakciók lezárására. A Házipénztár-bank modul lehetővé teszi már a pénztárbizonylat rögzítésekor a kontírozást, ÁFA-bontást, valamint további csoportosító adatok rögzítését, kezelni tudja a kincstári tranzakciós kódokat. Lehetőség nyílik bármely kiadási, bevételi vagy stornó bizonylat utólagos nyomtatására. Tetszőleges időszakról készíthető időszakos forgalmi kimutatás illetve főkönyvi feladás.

A Számfejtő modul segítségével külső megbízások (ad-hoc kifizetések) számfejthetők kényelmesen az APEH és a TB elvárásai szerint. A Házipénztár-bank modullal közvetlen kapcsolatban áll, így a számfejtési utalvány után ismételt adatbevitel nélkül készíthető el a kifizetési pénztárbizonylat. Igény szerint elkészíti a K30-as nyomtatványt vagy floppy lemezt.

A tárolt adatok meghamisítása ellen jelszavas védelemmel, jogosultsági rendszerrel, valamint tételenkénti ellenőrző szám képzésével vérteztük fel a programot. A PC-Pénztár egyedi számítógépen vagy hálózatba kapcsolva egyaránt üzemeltethető. A munkaállomások száma nem korlátozott.

Frissítések letöltése
Felhasználói kézikönyvek
Házipénztár demó