Virág Pál
Humánpolitikai vezető
Épület Kőfaragó Kft. .
Cégünk a bérszámfejtési feladatok elvégzésére 1991 óta veszi igénybe a PC-BÉR bérszámfejtő és munkaügyi programcsomag szolgáltatásait. Vállalatunknál többféle bérezési forma is előfordul, teljesítménybér, időbér, valamint időnként megbízási jogviszonyok. Táppénzkifizetőhelyként TB ellátásokat is számfejtünk, mindezek kezelésében a PC Szoftver Kft. programja hatékony és egyszerűen kezelhető eszköznek bizonyult az elmúlt 20 év alatt. A kötelező adatszolgáltatások, bevallások pontosan és gyorsan előállíthatók, a listák könnyen áttekinthetők. A PC Szoftver Kft. munkatársai kérdéseinket gyorsan megválaszolják, esetlegesen előforduló problémáinkat mindig hatékonyan meg tudják oldani. Az évek során a bérszámfejtéssel kapcsolatban felmerülő egyedi igényeinket, kéréseinket is gyorsan, pontosan megvalósították. A jogszabályi változások miatti új verziókat időben kézhez kapjuk, ennek eredményeképpen programunk mindig naprakész és az érvényes törvényeknek, rendeleteknek megfelelően működik.

 

Önkormányzatunk 1997-ben tért át az önálló tb- és bérkifizetésre. A PC Szoftver Kft. munkatársai maximálisan segítségünkre voltak abban, hogy a programot sajátos igényeinkhez igazítsák. Az együttmuködés a mai napig példás pontossággal és magas szintu szakmai hozzáértéssel muködik. Ennek eredményeként a PC-BÉR pontos, jó és kényelmes feladatmegoldást biztosít. Az adózás, tb-fizetés stb. törvényi átállások és követések mindig idoben megvalósulnak, felhasználói szempontból kifogástalanok. Amióta a PC-BÉR-rel számfejtünk, a gyors és hibamentes ügyintézés következtében dolgozóink is elégedettebbek. Ez az a program, amit nyugodt szívvel ajánlok minden bérszámfejtőnek.
Simonné Kiss Mariann
Bér és tb. szakelőadó
Budapest Kőbányai Önkormányzat Polgármesteri Hivatala


Trieber Ágnes
Bérügyi osztályvezető
PAYER Industries Kft. .
Cégünk 1993 óta használja a PC-bért. A program áttekinthetősége miatt kezelése könnyen elsajátítható. Jogszabálykövetésben naprakész és rugalmasan alkalmazkodik a változásokhoz.
A PC- bér kompatíbilis, mert a cégen belül működő más programjainkhoz, az igényeinkhez igazodva egyszerűen és problémamentesen illeszthető.
Munkatársaik nagyon felkészültek, segítőkészek és személyesen illetve telefonon keresztül probléma esetén azonnal felkínálják a megfelelő megoldást.Nyolc éve dolgozom a PC Szoftver Kft. bér- és munkaügyi programjaival főállásban és egyéni vállalkozóként, teljes megelégedettséggel. A program rugalmas, jól használható a különböző bérezési formák kezelésében (havibér, időbér, teljesítménybér, sőt a nettó összegekben megadott keresetek kiszámolásában is). A bérelszámolás és a társadalombiztosítás területén oly gyakran módosuló jogszabályok változását a program időben és pontosan követi. Az elmúlt időszakban lezajlott felülvizsgálatok is áttekinthetőknek, kifogástalanoknak ítélték az ellenőrzéshez adott analitikus nyilvántartásokat. Szakmai konferenciák szüneteiben folytatott beszélgetéseken is csak elismerő véleményeket hallottam a PC-BÉR-ről olyanoktól, akik találkoztak már a programmal. A kft. munkatársainak szakmai felkészültsége és segítőkészsége úgyszólván felülmúlhatatlan. A PC-BÉR-t bátran tudom ajánlani a bér- és munkaügy területén dolgozóknak.
Montskó Lászlóné
Munkaügyi osztályvezető
Herceghalmi Kísérleti Gazdaság Rt.